Goedkope vitrinekasten

HomeGoedkope vitrinekasten
Hoge kast 118x40x140 cm massief sheeshamhout grijs
,
715.00
Hoge kast 90x40x175 cm massief sheeshamhout
,
975.00
Dressoir 110x45x80 cm massief sheeshamhout
,
930.00
Bijzetkast 60x35x76 cm massief sheeshamhout
,
240.00
Vitrinekast 100x40x200 cm massief sheeshamhout
,
995.00
Hoge kast 118x30x200 cm massief gerecycled hout
,
260.00
Bijzetkast 60x35x76 cm massief gerecycled hout en staal
,
225.00
Dressoir 45x32x115 cm massief acaciahout en MDF
,
215.00
Hoge kast met wieltjes 38x30x143 cm massief ruw mangohout
,
260.00
Hoge kast 118x30x200 cm massief ruw mangohout
,
250.00
Hoge kast Panama Range 93×40,5×180 cm massief grenenhout
,
520.00
Hoge kast Panama Range 93×40,5×180 cm massief grenenhout grijs
,
520.00
Hoge kast Panama Range 93×40,5×180 cm massief grenenhout wit
,
520.00
Kast met 4 deuren massief gerecycled hout
,
630.00
Kast met 4 lades massief gerecycled hout
,
470.00

Ben jij op zoek naar een stijlvolle manier om spullen op een overzichtelijke manier op te ruimen terwijl het ook ter decoratie wordt gezien? Dan zijn goedkope vitrinekasten voor jou de ideale oplossing! Een landelijke vitrinekast of juist een stoere kast? Kasten voor in de eetkamer of in de woonkamer met of zonder deuren? Bij Stijl & Deco hebben wij het allemaal in ons assortiment!

Producten als vitrinekasten zijn onbreekbaar in een interieur! Je kunt deze kasten plaatsen in zowel de woonkamer als in de keuken en biedt de mogelijkheid om heel veel artikelen in op te ruimen. Een vitrinekast kun je in de hoek van een ruimte plaatsen, maar het is ook mooi om vitrinekasten te plaatsen voor een lange muur.

Het inrichten van de stoere kast met glazen deuren

In een vitrinekast zijn je spullen natuurlijk altijd zichtbaar. Het is daarom niet alleen belangrijk dat de kast past bij jouw interieur, maar daar naast moeten de spullen die jij hier in hebt staan ook stijlvol zijn en passen bij het interieur.

Kies daarom ook om leuke woonaccessoires te plaatsen in je vitrinekast die past bij jouw woonstijl. Je kunt bijvoorbeeld mooie accessoires kiezen om te plaatsen in de kast die van emotionele waarde zijn. Maar ook het plaatsen van servies als glaswerk, schalen, vazen of glazen kan een mooie invulling zijn voor vitrinekasten.

Vitrinekasten met glazen deuren zijn ideaal om leuke producten in te plaatsen. De planken die in de kasten zitten bieden daar de mogelijkheid voor. Ook als je andere spullen wil opbergen in de kaste is dat mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een rommel lade maken, daar is ook aan gedacht! Deze spullen zie je gelukkig niet in de vitrinekast dus dat is lekker makkelijk.

Hoe richt je je vitrinekast het beste in

De kleuren van de vitrinekast zijn belangrijk bij het inrichten van de kast, even als het materiaal waar van de kast gemaakt is. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een zwarte kast zonder andere kleuren? Dan is het het leukst om servies en andere spullen er in te plaatsen met vrolijke en opvallende kleuren. Bij een zwarte vitrinekast is het ook leuk om goud of zilver te tonen. Dit is wel sterk afhankelijk van de andere accessoires die jij toont in jouw interieur in de woonkamer.

Naast het belang van de kleuren is het ook belangrijk om spullen te tonen met verschillende vormen. Ook moet je niet alle spullen in dezelfde hoek plaatsen, maar leuk verdelen over de hele inhoud van de vitrinekast.

Een landelijke vitrinekast voor in jouw interieur

Merk jij dat jij behoefte hebt aan meer ruimte om spullen op te bergen? Heb jij bijvoorbeeld heeft veel beelden ter accessoires, zilveren servies of andere stoere accessoires? Dan past dat perfect op een plank in een leuke vitrinekast.

Een vitrinekast staat goed in de woonkamer, maar kan ook in de keuken of een andere kamer geplaatst worden. Het is belangrijk dat de vitrinekast past bij de rest van de meubels en de stijl in huis. Daarom zijn er zoveel kasten te koop. Kasten die passen in een landelijk interieur, modern interieur maar ook in een huis met een industriële stijl.

Een ander voordeel van een vitrinekast. Wanneer jij een kast gebruikt die ook over lades en kastjes beschikt kun jij hier eenvoudig speelgoed van de kinderen in opbergen. Zo weet iedereen waar het ligt, en heeft niemand er ongemak van!

Een breed assortiment vitrinekasten bij Stijl & Deco

Of jij nou op zoek bent naar goedkope vitrinekasten die een moderne look hebben of juist passen bij een industrieel interieur, Stijl & Deco heeft het allemaal voor jou!

Wil je graag een witte vitrinekast, een kast met een roldeur, met lades of een kast op wielen of vitrinekasten met andere kleuren. Op de webshop van Stijl & Deco is dit allemaal verkrijgbaar. Ook zijn er kasten te koop met een aantal deuren, bijvoorbeeld een schuifdeur. Dit is ideaal wanneer jij graag spullen of beelden wil opbergen achter deuren in de vitrinekast.

Het materiaal waar van de vitrinekasten zijn gemaakt is uit een lopend. Je heb bijvoorbeeld de keuze om een vitrinekast aan te schaffen die gemaakt is van mangohout, gerecycled hout, MDF, teak hout, eikenhout of grenenhout.

Een vitrinekast voor iedereen

Er is een vitrinekast voor iedereen. Natuurlijk zijn er veel soorten en maten in deze artikelen. Ook de prijs verschilt per producttype. Dit ligt er natuurlijk aan hoe groot de vitrinekast is, de diepte en hoogte in cm. Maar ook het materiaal waarvan de kast gemaakt is speelt een rol.

De prijs wordt ook bepaald aan de hand van de elementen die de kast bevat. Heeft de kast bijvoorbeeld wel of geen deuren, het aantal planken, het glaswerk in de deuren en natuurlijk spelen eventuele aanbiedingen een rol bij het bepalen van de prijs. Als jij op zoek bent naar een online winkel met goedkope vitrinekasten ben jij bij ons aan het juiste adres!

Heb jij vragen over een van onze artikelen uit de online winkel, stuur gerust een berichtje. Wanneer jij een vraag hebt over de verzendkosten, de prijs of andere opmerkingen hebt, stuur ons dan ook een bericht! Wij staan altijd klaar om jou zo goed mogelijk te helpen en eventueel suggesties te tonen over meubels voor in jouw huis!

Vind inspiratie op ons Instagram account

Wil je meer inspiratie op doen over goedkope vitrinekasten of andere mooie accessoires? Neem dan een kijkje op ons Instagram account. Hier worden genoeg producten laten zien waardoor jij inspiratie kan op doen. Zo zie je afbeeldingen van een ingerichte woonkamer, woonaccessoires en kun jij inspiratie op doen over cadeaus die jij iemand misschien wil geven! Ook de beste aanbiedingen van onze meubels en accessoires worden hier getoond. Dat wil je niet missen toch?!